Leiligheten

Leiligheten ligger i øverste etasje i en 4-etasjers boligblokk som ligger på en høyde over Rethymno. Leiligheten er på 90 kvm + hems. I tillegg er det en terrasse på 50 kvm mot nord med utsikt over byen og Middelhavet, og en veranda på ca. 15 kvm. mot syd med utsikt over fjellene.

 

En viktig faktor for at vi kjøpte denne leiligheten, var den fantastiske utsikten mot Middelhavet fra terrassen. Her har man 180 graders utsikt mot Rethymno Fortezza og området der Chania flyplass ligger i vest til området omkring Panormos i øst. I tillegg til å bare nyte utsikten mot havet, kan man også følge med på vannsport-aktiviteter som foregår fra stranden. Og det er ikke få bilder som er tatt av solnedgangene over byen når kvelden kommer.

 

 


Stue og kjøkken

Stue/kjøkken inneholder en hjørnesofa med sofabord samt spisebord med plass til 8 personer. Kjøkkenet er rikt utstyrt med det meste du trenger for å lage frokost, lunch og middag.

 

 

Soverommene

Det er to soverom med hver sin dobbelt-seng. Begge soverommene har aircondition, godt med skapplass og har dør mot terrassen som vender mot sør. 

 

 

 

Badene

Begge badene har toalett, dusj og vask. På det største badet er det tilgang til vaskemaskin.

Terrassen mot nord

Terrassen mot nord som vender mot Middelhavet og byen, er på ca. 50 kvm. og har 3 solsenger og spisebord/stoler til 8-10 personer

Terrassen mot syd

Terrassen mot syd har utsikt mot fjellene. I øst kan man (delvis skjult av et nabohus) se Psiloritis, høyeste toppen på Kreta (2456 moh) og i vest ser man Lefka Ori (de hvite fjellene). Terrassen er på ca. 15 kvm., og gir plass til et par stoler og et lite frokostbord. Hovedveien går et par hundre meter ovenfor blokka, men den er stort sett skjult av vegetasjon.